Over

 

Hallo allemaal, mijn naam is Iris. Verslaafd aan komkommer en gek op dansen, dieren, draden en dingen schrijven. Daarom ben ik op 6 augustus 2014 begonnen met bloggen en sinds 29 maart 2016 is mijn blognaam Iridium. Iedere woensdag en zondag komt er een nieuw artikel online. Van chocoladetaart tot mijn pogingen tot het uitvoeren van DIY’s: je vindt het allemaal hier.

Deze blog is geboren nadat ik twee andere blogs gemaakt had (en meteen weer verwijderde). Schrijven vond ik altijd al leuk, ik ben van jongs af aan bezig met verhalen bedenken en dagboeken bij houden. Nadat ik verschillende blogs van anderen las, heb ik zelf ook de knoop doorgehakt. Daar heb ik geen seconde spijt van gehad.

Mijn blog is een plek waar ik schrijf over alles wat mij bezig houdt, een soort dagboek, maar dan anders. Je neemt een kijkje in mijn leven, waar je misschien ook inspiratie voor jezelf uit kunt halen. De onderwerpen lopen dan ook redelijk uiteen. Ik pas nu eenmaal niet in een hokje, mijn blog ook niet ;)

Wat ik verder allemaal doe in mijn leven? Ik ben op het moment bezig met het laatste gedeelte van mijn bachelor Geneeskunde. Een studie die enorm gaaf, interessant en druk is, wat dan ook betekent dat je er regelmatig over kunt lezen. Wanneer ik niet met mijn neus in de boeken zit, lees ik alsnog boeken (#bookworm) of zit ik op mijn bed te breien met een documentaire aan. De wat meer spannende dingen verschijnen vanzelf in het wekelijkse overzicht van mijn bezigheden.

Kijk ook eens bij de vaste rubrieken, zoals maffe onderzoeksfeitjes en medische weetjes.

Enjoy!

x Iris

Advertenties

4 gedachtes over “Over

  1. Sherry zegt:

    Leuk ik hield ook altijd dagboeken bij. Houd ook van schrijven. Heb een boek geschreven. Mijn hoofd zit vol met verhalen. Ik zie veel overeenkomsten. Had al sinds mijn 14de een blog. Heb ook veel blogs van mezelf verwijderd. Alleen een paar nog overgehouden.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.