DEZE WEEK #39 // Koorts & druk aan de slag

Hoi! Dit was een erg wisselende week. Ik was ziek en wilde het liefst eeuwenlang slapen, maar ondertussen was het druk genoeg. Lees je mee?

In de lappenmand

Zondagochtend ging alles zo soepel dat ik het gevoel had alsof er iets mis zou gaan. Het vroege begin van de morgen en mijn werk verliepen echter totaal prima. Op een gegeven moment liep ik naar een van mijn laatste cliënten toen ik me bedacht dat ik het wel heel erg warm had. Ja hoor, dat was koorts. Het verklaarde meteen waarom ik de buitentemperatuur om 7 uur ’s ochtends wel erg lekker vond. Ik was helaas niet in de gelegenheid om thuis de rest van de dag niets te doen, aangezien ik de volgende dag een presentatie had en ik die zondagmiddag samen met mijn groepje zou maken. Aan de slag dan maar. Op maandag sleepte ik mezelf naar Amsterdam en presenteerde ik mijn stukje, iets wat opmerkelijk goed ging. Misschien heeft koorts wel een positief effect op mijn presteren… Ik voelde me alleen een paar dagen niet bepaald goed, dus ik zou het alsnog niet classificeren als ‘voor herhaling vatbaar’ :)

…En door!

Ik ben gelukkig nooit echt flink ziek, maar als ik me beroerd voel zijn daar twee hele specifieke momenten voor. De eerste is, voor velen vast herkenbaar, in vakanties en vrije periodes. De tweede was deze week van toepassing, namelijk ziek zijn in een drukke tijd met veel deadlines en ander gedoe. Ik hoefde de afgelopen dagen gelukkig niet lang achter elkaar in een collegezaal of practicumlokaal te zitten, maar ik had iedere dag wel van die kleine, belangrijke dingen waarvoor ik toch op een neer moest reizen. En o ja, er was ook nog een tentamen op vrijdagavond. Jup, ’s avonds. De laatste tijd begin ik vanaf een uur of zes al langzaam aan mijn bed te denken, maar vrijdag was dat precies het tijdstip waarop ik nog met dat tentamen aan de slag moest. Lovely.

Leuke dingen

Het was deze week heus niet alleen maar kommer en kwel. Natuurlijk, het kon beter, maar er waren nog genoeg dingen om positief over te zijn. De aardig warme dagen bijvoorbeeld. Ik was verbaasd toen ik op donderdag nog gewoon met blote schouders buiten rond kon lopen. Zo fijn! Ik vind het trouwens geen ramp dat er koudere dagen aankomen. Het hoort immers bij de herfst en dikke, zachte truien dragen is absoluut niet verkeerd. Ik heb ook een nieuwe donkergrijze tussenjas besteld bij de Only. De oude hing nogal vormloos om mijn lijf, een goed excuus voor een nieuwe. Helaas is de verzending wel vertraagd, dus ik moet nog een dag geduldig afwachten. Overigens moet de vordering van het najaar niet té hard gaan. Ik was vorige week bij de Action en daar stond een heel gangpad volgestapeld met kerstspullen. Dat is me nog even te vroeg.

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.