Het wil even niet

Hey allemaal! Vandaag even een kleine update.

Om meteen met de deur in huis te vallen: het wil allemaal even niet. Niet zoals ik het wil, in ieder geval. Ik voel me al een tijdje niet zo best. Niets ernstigs hoor, geen zorgen verder, maar wel een tikje lastig. In de vakantie had ik redelijk veel tijd en rust, wat maakte dat ik er niet zo veel van merkte. Inmiddels is het normale leven weer van start, wat betekent dat ik langere dagen maak en praktisch iedere dag bezig ben. Dat gaat op zich goed, maar mijn hoofd en lijf voelen na een drukke dag of week al snel als een verzameling watjes en gevonden voorwerpen. Weinig praktisch, zeg maar.

Voor nu heb ik besloten om het even wat rustiger aan te doen. Tenminste, voor zover het kan natuurlijk, want mijn studie en werk gaan ook gewoon door. Wees niet bang dat dit het moment gaat zijn waarop ik aankondig dat ik stop met bloggen, want dat is absoluut niet mijn plan. Daarvoor doe ik het te graag. Wat ik wel wilde vertellen, is dat het me misschien niet altijd lukt om een artikel online te krijgen. Hoogstwaarschijnlijk blijven de weekoverzichten wel, want die zijn niet heel ingewikkeld om in elkaar te zetten. Het zijn meer de woensdagartikelen die nu wat lastig zijn om te maken. Mijn creativiteit is op dit moment precies 0 en ik wil geen rommel online zetten. Daarom was er vorige week woensdag ook geen artikel online gekomen.

Hopelijk werkt de boel snel iets meer mee. Dat zou ik zelf inmiddels in ieder geval enorm fijn vinden, zo’n zombiehoofd word je snel zat ;) Dankjewel voor het lezen!

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.