DEZE WEEK #34 // Nieuwe piercings & lunchdates

Hallo, daar ben ik weer met een vers weekverslag! Ik liet afgelopen week onder andere twee piercings erbij zetten (ja, er was nog ruimte) en ik heb met gezellige mensen afgesproken.

Lunchdates

Een van de fijnste manier om met iemand af te spreken is denk ik wel samen lunchen. Of je daar omheen een hele dag plant of gewoon alleen gezellig samen eet maakt dan nog niet eens zo veel uit. Iets eten en drinken en ondertussen kletsen gaan goed samen. Afgelopen week had ik twee lunchdates met vriendinnen die ik waarschijnlijk niet zo vaak kan zien gedurende het drukke studiejaar. Dan is afspreken in zo’n vrije periode erg fijn. Dinsdag had ik ook nog met mijn zus afgesproken. Dat was deels een lunchdate, maar ook een tripje naar het tuincentrum. Deze plantenmoeder is nu vijf planten en een fancy pot met watergeefsysteem rijker. Ik zat praktisch in slaap te vallen na thuiskomst (ik had die ochtend al een vroege afspraak), maar het was het zeker waard.

Te oud?

Er zat een scherp randje achter mijn tand, dus ik dacht dat de spalk achter mijn tanden een stukje los zat. Een beetje gek na jaren zonder problemen. Ik had een maand geleden toch een afspraak bij de tandarts staan, wat een mooie gelegenheid was om het na te laten kijken. Blijkbaar had ik de spalk doorgebeten en was één tand spalkloos. Aangezien het een tikje zonde is om jaren voor niets een beugel te hebben gedragen, maakte ik een afspraak bij de orthodontist om te vragen of het een probleem was. Nou, daar zat ik dan. De wachtkamer was gevuld met dertien- en veertienjarigen, vergezeld door hun ouders. Ik had een ruime keus qua tijdschriften, aangezien de wachtenden druk bezig waren met de Donald Ducks. Door de onhandige ov-verbinding was ik ruim drie kwartier te vroeg, een periode waarin ik me een beetje apart voelde. Alsof ik niet tussen die kinderen hoorde te zitten. Mijn spalk was uiteindelijk prima (scheelt weer 150 euro), maar de gehele ervaring was best apart. Herkent iemand dit? Dat je enorm het gevoel hebt alsof je ergens niet hoort te zitten?

Nieuw metaal

Vrijdag was het eindelijk zover: ik ging weer naar Utrecht om twee piercings erbij te laten zetten! Na een erg lekkere lunch bij PK aan de Oudegracht ben ik met een vriendin nog even een paar winkels in gedoken, maar ik kon helaas niet leuks vinden. Even later gingen we op pad voor mijn twee nieuwe aanwinsten. Het plan was eerst om een daith (die ring) en een conch (een piercing in door het midden van je oorschelp) te zetten, alleen dat bleek niet te passen. Daarom nam ik nog een helix in hetzelfde oor, een stukje lager dan de eerste. Gek genoeg was de daith nagenoeg pijnloos. Ik voelde meer de druk dan dat het pijn deed. Het zetten van de tweede helix was erg vergelijkbaar met de eerste. Het is net alsof iemand kort met zijn nagels in je oor knijpt. Tot nu toe heb ik van beide piercings amper last. De helix is alleen gevoelig bij het schoonmaken en als mijn haar erachter blijft hangen. Verder blijft het afwachten om te weten hoe het gaat genezen. Ik heb in ieder geval nog geen spijt gehad van piercing nummer vier en vijf. Ik ging trouwens wederom naar Le Sting Piercings in Utrecht, een erg fijne plek.

Verder lezen

Ik heb nu al een tijdje vrij, maar eigenlijk ben ik heel slecht in vakantie vieren

Liefs en tot volgende week,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.