Fris nieuw uiterlijk & een update

Bron Pixabay

De afgelopen maanden staarde ik meerdere keren naar het uiterlijk van mijn blog. Ik wilde iets anders, maar wat? Nou, vandaag zie je eindelijk het resultaat!

Het interessante van een drukke periode is dat je ineens allerlei ideeën krijgt over zaken waar je totáál geen tijd voor hebt. In mijn geval was dat, naast een theorie over efficiënter ramen wassen, het uiterlijk van mijn blog. Mijn eerste grote struikelpunt was mijn blogfoto. Die was namelijk ernstig oud. Niet dat ik in de tussentijd er bijzonder anders uit zie, maar toch. Ergens dit voorjaar deed ik al een poging met wat foto’s en dat liep nergens op uit. Plan in de ijskast, neus in de studieboeken en toen was het ineens zomer. Gewapend met camera en zonneschijn lukte het me om binnen één poging een goede foto te vinden. Daarnaast heb ik nog wat gesleuteld aan de achtergrond, kleuren, lettertypes en de ‘over’ pagina. Hoppa, een fris uiterlijk.

Dat was dus een van de dingen waar ik me deze vakantie tot nu toe mee bezig heb gehouden. Er zijn natuurlijk nog genoeg vrije uurtjes over. Dat voelt oprecht zo gek! De afgelopen maanden was vrijwel ieder uur van de dag gevuld met iets noodzakelijks. Studie, stage, werk, andere verplichtingen… De rest was oprecht eten, slapen en douchen. Ondanks dat de ingrediënten op zich niet verschrikkelijk waren, was het toch best heftig. Ik denk daarom ook dat ik deze vakantie hard nodig had.

Ik heb nog niet echt enorm spannende dingen ondernomen. Ik heb de boel een flinke opruim- en schoonmaakbeurt gegeven om de vakantie fris en zen te laten beginnen. Verder heb ik nu eindelijk tijd om zo goed als dagelijks te sporten. Dat klinkt een beetje alsof ik een fitgirl aan het worden ben, maar ik vind het gewoon erg fijn om even flink tekeer te gaan en om daarna onder de douche te springen. Daarna nestel ik mezelf op mijn bed met een breiwerk. Ik heb al een sokkenproject af kunnen maken en nu ga ik verder met mijn dekensjaal. Met mijn huidige tempo is die voor de koude dagen makkelijk af, zodat ik niet hoef te rillen in de kille collegezaal.

Komend studiejaar is trouwens het laatste jaar dat ik in een collegezaal zit, aangezien daarna mijn coschappen beginnen. Daar heb ik nu al enorm veel zin in, maar eerst moet ik het verplicht rustig aan doen van mezelf. De drukke tijden liggen nu achter me en dat wat komen gaat is voor de toekomst. Heerlijk.

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.