Zomer 2018 // Dit zijn mijn plannen

Bron Pixabay

Na een flink turbulent jaar heb ik eindelijk vakantie. Eigenlijk begon die al anderhalve week terug, alleen ik doe nu nog een extra cursus (gewoon, omdat het kan). Over een paar dagen ben ik dus volledig vrij! Ineens staan er allemaal gaten in mijn agenda. Hoe ga ik die vullen?

Zonder plannen erop uit

Ik zit vaak genoeg op mijn fiets, maar dat is dan doorgaans omdat ik specifiek ergens heen moet. Voor de verandering lijkt het me heerlijk om gewoon een flink eind te gaan fietsen. Een tas met eten en drinken mee en mooi weer zijn in feite het enige wat ik nodig heb ervoor. Ik zie wel waar ik precies beland. Ik bedenk me wel nu dat ik misschien voor de zekerheid ook een kaart mee moet nemen, anders kom ik nooit meer terug ;)

Naar de andere kant van het land

Om eerlijk te zijn heb ik nog werkelijk geen idee waar ik heen wil, maar ik wil naar een leuke plek in Nederland waar ik nog nooit eerder geweest ben. Ik denk dat het enige criterium is dat ik er met het openbaar vervoer kan komen, zonder al te veel omzwervingen. Wat zal ik eens doen? De Veluwe? Een stad? Een aparte plek? Opties genoeg. Bovendien kan ik er evengoed voor kiezen om op meerdere momenten zo’n dagje te plannen, tijd genoeg.

Oude ideeën uitvoeren

Tijdens drukke periodes kan ik genoeg dingen bedenken die ik in de vakantie zou willen doen. Dat varieert tussen hele simpele plannen (beddengoed uitzoeken bijvoorbeeld) tot grotere ideeën, zoals een fotoproject beginnen. Het stomme is dat ik zulke dingen nogal makkelijk vergeet. Nu ik toch met die cursus bezig ben en vrijdag daar een tentamen voor heb, lukt het net iets beter om me al die zaken voor de geest te halen. Onder druk bedenk je eenvoudig leuke dingen… #studieontwijkendgedrag

Verder zie ik eigenlijk wel wat er allemaal gaat gebeuren. Ik wil natuurlijk ook afspreken met mensen die ik al een tijdje niet gezien heb, altijd gezellig. Daarnaast zijn er nog een aantal vaste dingen die ook in de zomer doorgaan, zoals werken. Helemaal niet erg, dan heb ik in ieder geval nog een beetje structuur.

Heb jij plannen voor deze zomer?

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.