DEZE WEEK #24 // Piekeren & shopsessie

Zo, dat was een aardig gevulde week.

Het kwam goed

Het is eigenlijk heel stom, maar ik ben erg goed in tegen dingen opzien. Zelfs als ik weet dat het geen ramp kan worden, kan ik dagen van tevoren piekeren en malen over alle mogelijke obstakels die mij ten gronde gaan brengen. Totaal realistisch inderdaad. Deze week zat ik in over vrijdag. ’s Ochtends had ik rijles en in de avond had ik voor het eerst in een paar maanden avonddienst. Ik was daarom de hele week in mijn geheugen aan het graven naar belangrijke details die misschien nog van pas zouden gaan komen. Iets wat niet erg lukte en dat hielp niet om meer te kunnen ontspannen. Gek genoeg was ik de dag zelf best relaxt en kwam alles gewoon goed. Ik heb zelfs noodgedwongen een stuk mee moeten lopen met de avondvierdaagse, aangezien er geen andere mogelijkheid was om per fiets van de ene naar de andere cliënt te komen. Dan heb ik dat na al die jaren ook een keer meegemaakt ;)

Kleine shopsessie

Ik keek eens kritisch naar de shirts met korte mouwen in mijn kast en ik kwam tot de conclusie dat het grootste deel simpelweg te kort is. Ik had ooit namelijk meerdere broeken met een hoge taille, dus dan was de lengte niet zo’n punt. Helaas sneuvelen mijn broeken bij bosjes (het lijkt oprecht alsof ik er maandelijks eentje opeet) en hield ik alleen lage exemplaren over. De missie is dus duidelijk: hoge broeken en langere shirts. Met mijn lengte kan een ogenschijnlijk prima shirt nog op een cropped top lijken. Ik had alleen na twee broeken passen er geen zin meer in. Ik heb gewoon een intense hekel aan broeken passen. Toen besloot ik het op alleen shirts te houden en uiteindelijk nam ik een simpel fijn roodwit gestreept shirt van de Zara mee (voor vijf euro, heeuj). Ik besloot ook meteen om een cadeaubon in te wisselen bij de Rituals. Ik koos voor de deostick die je hierboven ziet. De geur is in ieder geval erg lekker, maar ik bewaar hem voor de winter. Ik ben wel heel benieuwd of het goed werkt.

Plannen maken

In de drukte is het fijn om af en toe alvast aan de vakantie te denken. Voor een deel liggen mijn activiteiten al vast (werken), maar ik wil ook genoeg leuke dingen plannen voor alle vrije dagen. Ik wil sowieso een heleboel spullen opruimen/wegdoen en eindelijk eens broeken vinden. Naast afspreken met vrienden wil ik ook kijken of er leuke dingen zijn te doen in de omgeving. Het lijkt me bijvoorbeeld leuk om een keer de fiets te pakken en een route te rijden door onbekend terrein. Lunch mee, lekker weer erbij en gaan. Ik wil ook een keer naar een tuincentrum, maar ik weet nog niet of ik nieuwe planten mee mag nemen (iets met een reeds zeer grote collectie hier thuis…).

Verder lezen?

Over straat lopen met een geneeskundige achtergrond: dokter op jacht

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.