DEZE WEEK #23 // Historische vondst & drukte

Hoi allemaal! Afgelopen weekend was ik druk bezig met twee dansshows, vandaar dat het artikel wat later online staat. Verder was het een flink drukke week en werd er wat interessants gevonden in de muur.

Verbouwing

Sinds een maand of twee zit er een gat naast het huis. Er moesten namelijk extra heipalen eronder worden geboord, aangezien de vloer zo scheef liep dat alles een kant op rolde. Na die palen kwamen ze erachter dat het raamkozijn bij het gat en eigenlijk het hele metselwerk van die muur vervangen moesten worden. Het huis is alleen gebouwd in 1887 en toen deden ze niet echt aan standaardmaten. Maar, sinds afgelopen vrijdag zit er dan eindelijk een nieuw, custom made kozijn in. Helaas nog zonder glas, dus de boel ziet er een beetje troosteloos uit met die dichtgetimmerde gaten. Pluspunt is wel dat er iets interessants gevonden is, namelijk de houten tabakspijp van mijn overgrootvader. Ik heb werkelijk geen idee hoe die man eruit zag of wat hij allemaal deed, behalve roken dan. Maar goed, als hij in leven was, zou hij zo’n beetje 150 jaar oud moeten zijn.

Mini-chaos

Ik zat, ergens deze week, nietsvermoedend aan het ontbijt, toen ik me ineens besefte dat ik nog echt gigantisch veel te doen heb tot de zonder. Het is niet eens zo dat ik het hele semester dingen heb uitgesteld en nu met de gebakken peren zit. De komende drie weken zijn gewoon intens druk qua studie, werk en andere verplichtingen. Niet alleen maar narigheid, er staan namelijk ook leuke dingen op de planning. Dit weekend heb ik bijvoorbeeld twee dansshows. Dan kan ik me lekker weer uitleven met kilo’s make up, iets wat nogal een uitdaging kan zijn voor iemand die meestal au naturelle de deur uitgaat. Desondanks betekent het dat ik dat weekend praktisch niets kan doen aan mijn studie (of überhaupt iets kan doen). Help! Hopelijk kijk ik over een kleine maand terug op een periode waarin uiteindelijk alles weer goed kwam.

Verder lezen?

Doen bepaalde geuren jou ook altijd heel specifiek ergens aan denken?

Liefs,

Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.