Het mysterie van de comments (hulp gevraagd!)

Bron Pixabay

Hallo daar, lieve mensen! Ik heb een raadsel…

Ten eerste: ik wil iedereen die op mijn blog rondneust heel erg bedanken. Volgens mij zeg ik dat niet vaak genoeg, ondanks dat jullie als publiek een van de grootste redenen zijn dat ik blog schrijven tegen een muur is toch een beetje demotiverend en saai. Bovendien heb ik het hele dagboek bijhouden een flink aantal jaren geleden definitief gestaakt. De papieren variant dus. Ik had van tevoren totaal geen idee hoeveel mensen mijn digitaal vastgelegde leven zouden willen lezen. Dat blijken er dus aardig wat meer dan ik had verwacht.

Het mysterie

Sinds een tijdje klopt er iets niet helemaal op mijn blog. Het aantal views wordt steeds een beetje meer, maar het aantal reacties juist niet. In het begin (dit klinkt alsof ik het heb over het ontstaan van de aardbol) waren er een stuk meer comments dan de afgelopen paar maanden, terwijl er wel meer lezers bij zijn gekomen. Gek hè? Ik dacht eerst dat het door de zomer kwam of iets dergelijks, totdat ik pas een mailtje ontving van een lezeres (thanks Lobke!) die vertelde dat het reageren niet lukte.

Nu weet ik inmiddels wel dat het bij sommige mensen wel lukt. Daarom weet ik dus alsnog de bron niet. Het helpt natuurlijk ook niet dat nieuwe lezers niet via de comments kunnen reageren of dat mensen kunnen laten weten dat er iets mis is.

En nu?

Dus, mocht je nu ook zo’n probleem hebben met het reageren hieronder óf weet je de oplossing (luv u)? Laat het, als het lukt, in een reactie achter en anders heb ik nog een prachtig mailadres wat je mag hanteren, te vinden via de pagina ‘Contact‘. Als het goed is, zou inloggen als ‘anonieme’ bezoeker wel moeten kunnen. Dat wil zeggen dat je alleen naam en mailadres achterlaat en niet via een organisatie à la WordPress of Bloglovin’. Wat er dan gebeurt en hoe en waarom precies, tsja, dat is dus een mysterie ;)

Dankjewel beste lezer en tot een volgende keer!

x Iris

Advertenties

2 gedachtes over “Het mysterie van de comments (hulp gevraagd!)

  1. HosteSarah zegt:

    Ik lees je blog altijd met veel plezier maar laat dus ook niet vaak een reactie achter. Bij deze weet je dus dat het wel lukt :) En dat ik met heel veel plezier ga blijven verder lezen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.