Pitch je blog!

Dames en heren, spamt u maar!

Excuses voor dit ietwat ongebruikelijke plan, maar ik voel me de afgelopen dagen niet zo lekker. Niet ziek, maar mwegh, weet je wel? Ik heb in ieder geval buitengewoon veel zin om onderuitgezakt met een dampende mok thee voor me uit te staren of iets dergelijks. Een compleet artikel zal er dus niet enorm soepel uitkomen, want mijn hoofd zit vol met watjes en andere willekeurige objecten.

That being said, dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om blogs te lezen en te delen. Dus, laat vooral een brutale link achter naar je eigen blog in de comments! Vandaag mag het :) Vertel er ook even in een paar zinnen bij waarom iemand jouw blog zou moeten bezoeken. Zo kun je je medelezers ook inspireren om een bezoekje te brengen aan jouw site. Niet gek voor een regenachtige dag week leven, toch?

Het is trouwens wel mogelijk dat je jouw reactie met link niet meteen terug kunt zien in de comments. Waarschijnlijk komt dat doordat het spamfilter van mijn blog hem eruit vist. Geen zorgen, ik zal de boel hier goed in de gaten houden en alle onterechte spams er zo snel mogelijk weer tussen zetten.

Schroom niet en spam je blog!

x Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.