Persoonlijke update!

Hey allemaal! Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke update heb geplaatst, naast de gewone weekoverzichten natuurlijk. Intussen is er het een en ander veranderd en er zijn nog wat veranderingen op komst, waaronder leuk nieuws!

Mijn studie

Het studiejaar is nog niet over, althans, niet voor mij. Om me heen zie en hoor ik veel verhalen over mensen die al hun tentamens hebben gehad en vakantie vieren, maar ik moet nog even. Gelukkig heb ik alle toetsen wel gehad, afgelopen week maakte ik het laatste tentamen en het stationsexamen. Volgende week ben ik zo goed als vrij, daarna loop ik vier weken stage in een ziekenhuis. Daar heb ik eigenlijk wel zin in, ook al mag ik natuurlijk geen artsachtige dingen doen. Het worden wel vroege dagen, iedere dag om half vijf ’s ochtends opstaan is iets waar ik toch een béétje tegenop zie :)

Verder is het jaar echt omgevlogen en het voelt dan ook alsof ik toch wat verder richting het einddoel ben gekomen: arts worden. Nou ja, tegelijkertijd weet ik inmiddels dat die weg nog langer duurt dan ik in eerste instantie dacht. Een jaar of vijftien is op zich niet eens heel zeldzaam, afhankelijk van het specialisme. Ik laat me in ieder geval niet ontmoedigen, want ik vind de opleiding nog steeds erg leuk. Als het jaar echt voorbij is, zal ik een artikel schrijven over wat ik er tot nu toe van vind.

Mijn leven

Zoals ik al zei, zijn alle toetsen achter de rug voorlopig, dus ik heb het ineens een stuk rustiger. Hm, vrije tijd, wat doe je daar als normaal mens mee? Ik moet nog even goed nadenken over de dingen die ik deze zomer graag wil doen. Ik heb geen vakantieplannen, alles staat nog open en dat is erg vreemd voor mij. Normaal weet ik precies wat ik moet doen, want er was altijd wel iets om te leren/regelen/uitzoeken/heen te gaan. Ik zoek daarom eigenlijk nog een project waar ik mezelf mee bezig kan houden. Genoeg tijd nog om daarover te filosoferen. Ondertussen ga ik met mensen afspreken die (soms bijna letterlijk) aan de andere kant van de wereld bezig waren en die ik dus een tijdje niet meer gezien heb.

Er is ook nog iets leuks wat ik al langer weet, maar nog niet eerder verteld heb op mijn blog: mijn zus is zwanger en ze gaat trouwen! Over iets meer dan een maand word ik tante. Gek hè? Ik vind het in ieder geval wel een apart idee. De bruiloft is binnenkort al, dus dat is ook een reden voor een feestje.

Fijn weekend!

x Iris

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.