7 handige sites

 

CIMG1771

Welke week is het en welke films lijken me leuk? Deze handige sites helpen je uit de brand.

calculator-converter.com

Engelstalige recepten hebben vaak andere maateenheden (cup, ounce) dan gram, dus dan is deze site ideaal. Je kunt hier onder andere ook inches omrekenen naar meters.

www.tastekid.com

Ik heb TasteKid pas kort geleden ontdekt, maar het is super handig. Je vult in welke muziek/boeken/films of wat dan ook je leuk vindt en je krijgt meteen een aantal suggesties voor wat je waarschijnlijk ook leuk vindt. Ik heb het een aantal keer geprobeerd en het werkt echt!

omaweetraad.nl

Een beetje kneuterig, wel heel handig. Deze site staat vol met tips en huishoudmiddeltjes. Wat ik vooral handig vind, zijn vervangers van schoonmaakmiddelen. Soms kun je iets schoonmaken zonder er speciaal een schadelijk middeltje voor te kopen. Er is trouwens ook een boek van!

www.weeknummer.nl

Soms is het erg handig om te weten welke week het is, bijvoorbeeld wanneer je iets in moet leveren. De meeste telefoons en computers hebben geen weeknummerweergave, dus dit biedt uitkomst.

www.moviepooper.com

Bleek de film niet leuk genoeg om af te kijken, maar wil je wel het einde weten? Hier kun je het opzoeken. Scheelt weer een uur verveeld kijken of urenlang nadenken over wat er nu eigenlijk gebeurde in het laatste stuk. Ook praktisch voor wanneer je tijdens een iets te lange film in slaap bent gevallen.

www.revfad.com/flip

˙ʞnǝl lǝʍ ɹɐɐɯ ‘ɥɔsıʇʞɐɹd ɯɹouǝ ʇǝıu uǝıɥɔssıɯ sı ʇǝɥ ˙uǝıɐɐɹpɯo ʇsʞǝʇ ǝɾ unʞ ǝʇıs ǝzǝp ʇǝɯ ¿ʇıp sı ʇɐʍ

www.printwhatyoulike.com

Wil je een webpagina printen zonder de overbodige dingen? Via deze site kun je dat doen. Handig voor als je bijvoorbeeld wel het recept wilt printen, maar niet het logo van de site, links of advertenties. Dat scheelt ook printpapier.

Heb jij ook een handige site ontdekt?

Advertenties

17 gedachtes over “7 handige sites

    • ilovesthis zegt:

      Van Oma weet raad heb ik een boek. Erg verouderd, maar wel heel leuk om te lezen wat men grofweg veertig jaar terug voor middeltjes gebruikte.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.