NOTD: Halloween

CIMG1845
N
iet iedereen viert Halloween, maar het is wel leuk om er een look bij te maken. De zwarte en groene nagellak die ik in dit artikel liet zien, inspireerden mij om deze nail art te maken.

Je begint met groengelakte nagels, ik gebruikte de kleur ‘Nagoya’ van Herôme. Vervolgens maak je een schets van wat je wilt maken. Zo voorkom je dat je iets maakt wat niet blijkt te lukken. Gebruik voor het web een zwarte nagellak, bijvoorbeeld Miss Sporty Lasting Colour Nail Polish nr. 13.

Begin met een stervormig figuur van ongeveer vijf lijnen. Het midden hoeft niet op het midden van je nagel. Vervolgens zet je vanaf het midden streepjes tussen de bestaande lijnen. Werk zo langzaam in een spiraal naar buiten toe. Nu heb je een spinnenweb. Gebruik eventueel een top coat.

Voor het extra effect kun je met eyeliner kleine spinnetjes op je vinger maken. Maak hiervoor een dikke stip en maak acht dunne lijntjes, de pootjes. Dit blijft niet lang zitten, maar het geeft je spinnenweb wat ‘geloofwaardigers’.

NOTD collage
H
eb je geen striper of een dun kwastje om lijntjes mee te trekken? Neem dan een oude kwast en knip bijna alle haartjes eraf. Het overgebleven plukje dient dan als dun nagellakkwastje. Deze tip heb ik van Laurence vanwww.dressesanddaisies.be (een leuke blog trouwens).

Dit is het! Het is niet moeilijk om te maken en je kunt er alle kanten mee op.

Ga je hem ook maken?
Advertenties

2 gedachtes over “NOTD: Halloween

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.